Zonder gedoe toegang tot alles wat er te weten valt

Met de platforms van MyHomeServices vind je snel alle informatie rondom het gebruik van jouw diensten en producten. Je hoeft nooit meer te zoeken wanneer je iets nodig hebt, alles staat op 1 plek bij elkaar. We helpen je om optimaal te genieten en alle moglijkheden maximaal te benutten. Ieder platform is uniek en biedt relevante informatie die naadloos aansluit bij je behoeften.

Neem contact met ons op
Wij realiseren unieke platforms

MyHomeServices werkt intensief samen met partners om customer journeys te verkennen en beter te gaan benutten. De platforms die worden ontwikkeld helpen bedrijven om beter in te spelen op behoeften van haar klanten op verschillende touchpoints. Door middel van continue en geplande interacties krijgen gebruikers optimaal relevante content en informatie wanneer een behoefte ontstaat. Het centrale uitgangspunt van de platforms van MyHomeServices is een win-win voor alle stakeholders.

Neem contact met ons op

Wil jij je klant beter begrijpen, beter bedienen en een sterke relatie opbouwen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Gedreven om unieke oplossingen te ontwikkelen

We worden graag uitgedaagd om innovatieve oplossingen te ontwikkelen in relaties tussen bedrijven en hun klanten. Hiermee bieden we onverwachte oplossingen voor echte problemen die waarde leveren voor alle stakeholders.

En we zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk hier onze vacatures

ONS TEAM

Geert Berkvens
Geert Berkvens
Martijn Sanders
Martijn Sanders
Martijn de Jong
Martijn de Jong
Ben van Sas
Ben van Sas

PARTNERS VAN EZSUPPORT