HEB JIJ DE TOP 8 APPARATEN AL?

Ieder huishouden heeft een koelkast. En ook heeft bijna iedereen wel een televisie of mobiele telefoon. Zo zijn er nog enkele apparaten die vrijwel in ieder huishouden voorkomen. Maar heb jij deze allemaal al toegevoegd aan EzSupport? Als je voor de eerste keer EzSupport binnen komt, zie je 8 iconen van de 8 meest voorkomende apparaten. We lichten ze hieronder verder voor je toe.

DE MEEST VOORKOMENDE APPARATEN

a. Koelkast
Je kunt eigenlijk niet zonder koelkast. Je eten is minder lang houdbaar en je drinken niet lekker koel en fris. Sommige koelkasten zijn uitgerust met een eigen vriescompartiment. Soms is een koelkast ingebouwd in je keuken, maar je hebt ook losstaande modellen. Een koelkast is niet het meest voordehand liggende apparaat om in je overzicht te hebben. Maar weet jij hoe je jouw koelkast goed moet onderhouden, schoonmaken, ontdooien? Voeg daarom je koelkast toe aan EzSupport zodat je de handleiding altijd bij de hand hebt.

b. Televisie
Wie is er niet groot mee geworden: Een avondje bankhangen met je favoriete series? Een weekend marathon met Netflix onder een dekentje? Je favoriete sportploeg aanmoedigen met al je vrienden? Juist, allemaal mogelijk gemaakt door je televisie. In Nederland kijken we gemiddeld ruim 2 uur per dag televisie. Reden genoeg om dit apparaat toe te voegen aan jouw overzicht!

c. Wasmachine
Wasmachines zijn complexe en onderschatte apparaten. Er komt heel wat kijken bij een goed wasje draaien. Je was moet namelijk fris ruiken, alle vlekken er uit en alle bacteriën moeten dood zijn. Oh, en je kleding moet niet beschadigen. Een gemiddeld huishouden wast zo’n 9 keer per week. Daar komt ook nogal wat kosten qua energie, water en wasmiddel bij kijken. Goed wassen is daarom belangrijker dan je vaak denkt. Staat jouw wasmachine al in EzSupport?

d. Koffiemachine
Leut, bakkie, pleur, slemp, slobber, troost, zwarterik. Veel mensen kunnen hun dag niet beginnen zonder eerst een dosis van het heilige zwartbruine water. Koffiemachines komen in enorm veel uitvoeringen. De traditionele filtermachines, de snelle pad- of cup machines, of de compleet uitgeruste espressomachines. Ook voor jouw apparaat heeft EzSupport de handleiding en in de toekomst alle instructies voor het beste bakkie in de ochtend. Voeg hem snel toe!

e. Mobiele telefoon
Zonder mobiele telefoon, geen EzSupport. Maar ook zonder EzSupport: gemiddeld kijken we 221 keer per dag op onze smartphone. De kans dat jij als gebruiker een smartphone hebt, is 99,9%. En met EzSupport heb je altijd snel toegang tot je handleiding en specs. Maar straks ook tot tips over gebruik en instellingen. Waar wacht je op? Voeg jouw mobiel toe aan EzSupport.

f. Tablet
In geen enkel land ter wereld is de tablet zo populair als in Nederland. Maar liefst 51% van de huishoudens heeft er eentje in bezit. Dus niet 1 van de top 8 apparaten, maar wel een apparaat die je vaak gebruikt. Ook qua instellingen en gebruik kun je via EzSupport veel leren over een nog betere toepassing van je apparaat. Voeg daarom ook je tablet toe aan jouw overzicht.

g. Notebook
Steeds minder huishoudens hebben een desktop pc. Huishoudens schakelen steeds vaker op de meer flexibele laptop of notebook. Een licht draagbaar apparaat, dat vaak ook mee gaat naar de studie, werk of zelfs op vakantie. Maar helaas is een notebook ook het apparaat waarmee mensen het vaakst problemen ervaren. Via EzSupport vind je in de toekomst altijd snel support van een expert en eventueel ook doe-het-zelf instructies. Staat jouw laptop er al bij?

h. Camera
De beste herinneringen wil je vast leggen. Een huwelijk, je wereldreis of een geboorte met een digitale camera zijn deze momenten snel vereeuwigd. Digitale camera’s zijn er voor ieder wat wils met de meest uiteenlopende accessoires. Ook zijn er ontelbare instellingen en configuraties om het perfecte kiekje te schieten. EzSupport gaat je helpen om jouw camera te ontdekken en optimaal te gebruiken. Zet je camera snel in jouw overzicht.

WAAROM TOEVOEGEN AAN EZSUPPORT?

Bovenstaande 8 apparaten zijn volgens ons typisch 8 apparaten die je vaak gebruikt. Daarnaast komt het bij deze apparaten ook zeer nauw kijken hoe je ze gebruikt en hoe ze ingesteld staan. Het doel van EzSupport is om gebruikers snel en eenvoudig alles rondom al hun apparaten op 1 plek aan te bieden. Nu vind je al de handleidingen, plaatjes, specificaties en kun je bonnetjes toevoegen. In de toekomst wordt de functionaliteit van EzSupport nog enorm uitgebreid.
Van EzSupport krijg je straks op verschillende momenten informatie die je nodig hebt:

  • Optimaal gebruik
    Welk wasprogramma moet je gebruiken voor je beddengoed? Hoe zorg je dat de batterij van je smartphone langer mee gaat? Hoe kan ik energie en wasmiddel besparen met mijn wasjes?
  • Onderhoud en updates
    Hoe en wanneer moet je je vriezer ontdooien? Waar vind ik de update van mijn Smart-TV en hoe installeer ik deze? Waar kan ik ontkalkingsmiddel krijgen voor mijn koffiemachine?
  • Ideale instellingen
    Welke instellingen moet ik gebruiken voor het kijken van een sport wedstrijd en welke voor mijn favoriete serie? Wat is de beste configuratie voor het maken van natuur foto’s met mijn camera?

HOE TOEVOEGEN?

Al jouw apparaten kun je in no-time toevoegen aan je eigen overzicht. We hebben een speciale pagina geschreven waar de verschillende manieren voor je staan uitgelegd. Zo ga je meteen goed aan de slag met EzSupport. Weet je niet precies welk apparaat je hebt? Kijk dan hier voor uitleg over het vinden van je modelnummer. Als het toevoegen van jouw apparaat niet lukt, dan kun je altijd contact opnemen met de helpdesk van EzSupport.